De lente is een mooie start voor nieuwe contacten!

b2ap3_large_Tulpen rand

Niet alleen voor de natuur kan de lente een nieuwe start zijn. De lente kan ook voor u een goed moment zijn voor frisse energie en het opdoen van nieuwe contacten. Met deze LenteOntmoeting geven we u graag weer inspiratie om anderen te ontmoeten en uw sociale netwerk uit te breiden.  Zondag 24 maart bieden we u hiervoor een mooie kans! 

We gaan van start met een inspirerend lenteverhaal van Tilly Breunis onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Daarna kunt u samen leuke dingen doen. Onder andere een gesprek met elkaar aangaan al dan niet naar aanleiding van het spel “Vertellis”, uzelf aansluiten bij de appgroep “Ontmoetingsmoment”, een lentedecoratie maken en er is weer wat te winnen! We sluiten de middag af met een lekker soepje en broodje van Resto 013.

Om 14.15 uur heten we iedereen bij Zorgbelang Brabant aan de Ringbaan Zuid 44 te Tilburg welkom en we sluiten af om 17.30 uur.

Uw bijdrage is € 5,00 inclusief de activiteiten, kopje koffie/thee met iets lekkers, soep en een broodje. Voor drankjes wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Aanmelden kan via 06-47947374 of ontmoetingsmoment@gmail.com.

Ontmoetingsmoment organiseert een aantal keren per jaar een bijeenkomst, zodat u nieuwe mensen kunt leren kennen. Voor de organisatie van deze LenteOntmoeting werken Zorgbelang Brabant/Zeeland, Attent in het kwadraat, CV Productions en Achter de geraniums uit samen met Humanitas afd. Midden-Brabant, Resto 013, pedicure Miranda en Fiori. Met zijn allen helpen we u op weg met het opdoen van nieuwe contacten, zodat u er hierna zelf meer initiatief in kunt nemen.

Het is leuk om relaties aan te gaan en daarnaast nog eens positief voor uw gezondheid. Het aangaan hiervan is niet voor iedereen makkelijk of vanzelfsprekend. Een steuntje in de rug hierbij en op een plek komen waarvan u weet dat iedereen hiervoor openstaat is erg fijn! Kunt u deze hulp ook goed gebruiken? Kom dan naar de LenteOntmoeting op zondag 24 maart. Of kent u mensen die graag een groter sociaal netwerk hebben? Breng deze mogelijkheid hiertoe dan bij hen onder de aandacht en/of breng ze mee.

Facebookpagina: https://www.facebook.com/search/posts/?q=ontmoetingsmoment