Voor mantelzorgers

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de ondersteuning aan ouderen zodat zij zo lang mogelijk thuis blijven wonen en anderen blijven ontmoeten. Hierbij wordt nog meer dan voorheen een beroep gedaan op u als mantelzorger. Dat is een mooi streven, maar de realiteit is vaak anders. Het lukt u niet altijd om alles te doen wat u wíl doen voor degene voor wie u zorgt. Het is vaak al een hele klus om het huishouden op orde te houden.

Wat ik voor u kan betekenen
Tijdens een vrijblijvend gesprek inventariseer ik waar de wensen en behoeften liggen van degene waarvoor u zorgt. Wil hij/zij achter de geraniums uit of juist een aangenamer en/of minder eenzaam leven thuis? Graag hoor ik waar degene waar u voor zorgt blij van wordt.
Aan de hand van dit gesprek maak ik een plan, waarin duidelijk wordt wat ik voor de desbetreffende persoon kan betekenen, hoeveel tijd ik daarvoor nodig heb en wat dit gaat kosten.

Interesse?
Wilt u vrijblijvend een gesprek, zodat we kunnen bekijken wat ik kan betekenen voor degene waarvoor u zorgt? Neem dan contact op met ‘Achter de geraniums uit’ via 06 31076635 of stuur een e-mail naar achterdegeraniumsuit@outlook.com.

Kosten?
Het eerste gesprek is gratis!
Daarna kost het tot uitvoering brengen van het plan € 32,50per uur inclusief BTW.