Voor u

Voor u
Met de komst van de participatiemaatschappij wordt er van u verwacht dat u zo lang mogelijk zelfredzaam blijft en op eigen kracht alles regelt. U bent tenslotte zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop u uw bestaan inricht en deelneemt aan het maatschappelijk leven. Lukt dit niet meer, dan doet u een beroep op uw kinderen en/of mensen uit uw sociale netwerk. Vervolgens kunt u ook bij de gemeente aankloppen.

Vanuit mijn ervaring in de ouderenzorg, weet ik maar al te goed dat bovenstaande makkelijker gezegd is dan gedaan. Dus lukt het u niet om achter de geraniums uit te komen? Of wilt u niet de hele dag in uw eentje achter de geraniums doorbrengen? Ik help u graag!

Hoe ga ik dat doen?
In een vrijblijvend gesprek inventariseren we uw wensen en behoeften. Graag hoor ik van u waar ú blij van wordt, wat u graag wil ondernemen, wat uw hobby’s zijn of  waren.
Aan de hand van dit gesprek maak ik een plan: wat ik voor u ga doen, hoeveel tijd ik daarvoor nodig heb en wat u dit gaat kosten.
Vervolgens ga ik in uw eigen omgeving op zoek naar mogelijkheden om dit plan tot uitvoering te brengen.

Natuurlijk kan ook één van uw kinderen, een vriend(in) of een mantelzorger bij dit gesprek aanwezig zijn als u dit prettig vindt.

Interesse?
Wilt u vrijblijvend een gesprek, zodat we kunnen bekijken wat ik voor u kan betekenen?
Neem dan contact op met ‘Achter de geraniums uit’ via telefoonnummer 06 31076635 of stuur een e-mail naar achterdegeraniumsuit@outlook.com.

Kosten?
Het eerste gesprek is gratis!
Daarna betaalt u per uur € 32,50 (inclusief BTW) voor het tot uitvoering brengen van het plan, dat ik met u heb besproken.