Voor organisaties

Mijn jarenlange ervaring binnen de ouderenzorg is natuurlijk ook inzetbaar binnen uw organisatie. Hieronder leest u wat ik voor uw organisatie kan betekenen:

Kleinschalige woonprojecten
Binnen kleinschalige woonprojecten nemen begeleiders vaak – behalve de zorg – ook het huishouden voor hun rekening. Hierdoor is er minder tijd om aandacht te besteden aan de individuele wensen en behoeften van bewoners op het gebied van dagbesteding. Ik kan meedenken, een plan maken en dit eventueel tot uitvoering brengen om hier aan tegemoet te komen.

Organiseren van activiteiten/uitstapjes
U wilt bewoners meer levensplezier bieden door ze de gelegenheid te geven er een keer op uit te gaan. Of u wilt hen een leuke activiteit aanbieden op locatie, maar het ontbreekt uw medewerkers aan tijd om alles te regelen? Aan de hand van de wensen van de bewoners, medewerkers en/of mantelzorgers ga ik aan de slag om een mooie belevenis te organiseren!

Vrijwilligers
Ik heb veel ervaring met vrijwilligers. Van beleid maken tot het werken met vrijwilligers in de praktijk. heeft u geen functionaris in dienst die dit binnen uw organisatie regelt? Vraag mij om advies en hulp!

Interesse?
Neem contact op met ‘Achter de geraniums uit’ via 06 31076635 of stuur een e-mail naar achterdegeraniumsuit@outlook.com voor een vrijblijvende afspraak, zodat we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.