Achter de geraniums uit door de Prokkel-Zomer-Ontmoeting

Logo (1)

Na het succes van het Ontmoetingsdiner “Achter de geraniums uit” eind vorig jaar en in februari de Valentijnsontmoeting, staat er een nieuwe ontmoeting op de planning. Hier werkt “Achter de geranuims uit” weer aan mee! Met de Prokkel-Zomer-Ontmoeting op zaterdag 10 juni wordt aangesloten bij de landelijke Prokkelweek 2017. In deze week vinden er ontmoetingen plaats in heel Nederland tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Tijdens de Prokkel-Zomer-Ontmoeting kunnen de gasten deelnemen aan verschillende activiteiten waaronder een massagehoek, geheugentest, zomerquiz, spelletjeshoek en de workshop “Zorg verandert”. Tussen 14.00 – 17.00 uur is iedereen bij Zorgbelang Brabant aan de Ringbaan Zuid 44 te Tilburg van harte welkom. De entree is € 2,50 inclusief de activiteiten/hapjes en voor de drankjes wordt een kleine vergoeding gevraagd. Aanmelden kan via 06-47947374 of ontmoetingsmoment@gmail.com.

Voor de organisatie van deze Prokkel-Zomer-Ontmoeting werken Humanitas afd. Midden-Brabant en Zorgbelang Brabant samen met Onderling Sterk afdeling Midden-Brabant/Vught en andere organisaties en sociale ondernemers waaronder “Achter de geraniums uit”. Met zijn allen hopen we weer nieuwe stappen te zetten in de richting van een meer inclusieve samenleving.

Middels ontmoetingen willen wij, alle samenwerkende organisaties en ondernemers, mensen bij elkaar brengen en hen ideeën aan de hand doen, zodat ze zelf hun sociale netwerk uit kunnen breiden. Het is leuk om nieuwe contacten aan te gaan en daarnaast nog eens positief voor ieders gezondheid. Het leggen van nieuwe contacten is niet voor iedereen makkelijk of vanzelfsprekend. Een steuntje in de rug hierbij en op een plek komen waarvan je weet dat iedereen openstaat voor nieuwe contacten kan erg fijn zijn! Kunt u deze hulp ook goed gebruiken? Kom dan naar de Prokkel-Zomer-Ontmoeting op 10 juni. Of kent u mensen die graag een groter sociaal netwerk hebben? Breng deze ontmoeting dan bij hen onder de aandacht.